African Mango

Uw weg naar een slank lichaam


Afrikaanse mango:

  • is een ongeëvenaard dieetsupplement dat de vetverbranding versnelt,
  • bevat 100% doeltreffende bestanddelen,
  • is doeltreffend bij het reduceren van buikvet,
  • is een veilige formule die is gebaseerd op natuurlijke bestanddelen die het afslanken ondersteunen,
  • vermindert de eetlust en zorgt voor een langer verzadigingsgevoel!

Het geheim van een doeltreffend dieet is de Afrikaanse mango

Owoc African Mango African Mango is een perfecte oplossing voor wie terleurgesteld is door het volgen van tal van diëten zonder resultaat. Het helpt u om op veilige wijze overtollig vet te verbranden en uw lichaamsgewicht op peil te houden.

Het product is gebaseerd op de Afrikaanse mango, die rijk is aan vitamines en mineralen. De zaden van de vrucht bevatten een grote hoeveelheid vezels die ervoor zorgen dat het gevoel van verzadiging langer aanhoudt en de eetlust in hoge mate reduceert. African Mango bevat ook een krachtige antioxidant (Irvingia Gabonensis) die het gewichtsverlies en de vetverbranding stimuleert. Bovendien houdt African Mango uw leptinegehalte in evenwicht. En aangezien leptine verantwoordelijk is voor het beheer van de energiereserves in het lichaam, kan het product uiterst doeltreffend zijn om nu eindelijk uw droomlichaam te bereiken. Het is dan ook al jaren in een concurrentiestrijd verwikkeld met afslankformules op basis van de beroemde Açai-bes.

African Mango is niet alleen doeltreffend bij gewichtsverlies, het heeft bovendien nog andere gezondheidsvoordelen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het de cholesterol verlaagt, dat het ontstelingen voorkomt en dat het de C-reactieve proteïnen en de hoeveelheid adiponectinhormoon in het lichaam op peil houdt. Het is tevens in staat om de bloedglucosespiegel te reguleren en om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

African Mango is gebaseerd op natuurlijke bestanddelen, zonder overbodige vulstoffen en andere schadelijke stoffen. Daarom is dit product een groot succes geworden op de dieetsupplementenmarkt!

African Mango wordt vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk volgens het kwaliteitsborgingssysteem van de Goede Manieren van Produceren.

Reductie van lichaamsvet aangetoond in tests

African Mango Klinische studies van de Universiteit van Yaounde (Kameroen) aangaande de Afrikaanse mango hebben in 2005 de doeltreffendheid ervan aangetoond.

De studie spitste zich toe op de impact van Irvingia Gabonensis (een antioxidant die wordt aangetroffen in de Afrikaanse mango) op het gewichtsverlies. 40 mensen hebben aan de studie deelgenomen. 28 deelnemers hebben gedurende vier weken drie keer per dag 1,05 gram Afrikaanse mango-extract ingenomen terwijl 12 anderen een placebo werd toegediend. Gedurende deze periode zakte het lichaamsgewicht van de deelnemers die het extract innamen met maar liefst 5,26 %! Daarentegen verloren de deelnemers die een placebo kregen toegediend slechts 1,26 % van hun lichaamsgewicht.

De doeltreffendheid van African Mango is dus wetenschappelijk aangetoond. Dit veilige dieetsupplement zal niet alleen uw vetweefsel reduceren maar zal u tevens helpen bij het bereiken en onderhouden van dat droomlichaam dat u altijd al wilde hebben!

Wilt u van dat overgewicht en die pijnlijke buikvouwen af? Nu is het mogelijk!

Productlabel

Portie: 1 capsule
Porties in één verpakking: 60

Irvingia Gabonensis (Afrikaanse mango) 600 mg
Capsulewand: Hydroxypropylmethylcellulose.

Aanbevolen dagelijkse inname

1-2 capsules per dag, bij het eten.